Εργασίες αποκατάστασης ζημιάς σε καταθλιπτικό αγωγό του Ο.Α.Κ. στην περιοχή της Σούδας

Must read

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ενημερώνει ότι από νωρίς το πρωί της Τρίτης 12/11/2024 συνεργεία του «Οργανισμού» θα εκτελέσουν εργασίες «Αποκατάστασης ζημιάς» που έχει προκληθεί στον καταθλιπτικό αγωγό που βρίσκεται στην περιοχή της Σούδας (στο ύψος της εταιρίας Χημικά Δοξάκης).

Από τις εργασίες αναμένεται να επηρεαστεί η άρδευση της ευρύτερης περιοχής όπως και στο σύνολο της Δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου.

Οι εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, ωστόσο θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε η όλη διαδικασία να περιορισθεί χρονικά.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα